Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål


Ring

21410336

Send e-post

salg@xpressprofil.no

Adresse

Nettkompaniet AS
Akersbakken 10
0172 Oslo

Org.nr.

915686877

Får man en korrektur før bestillingen blir bindende?

Ja, etter bestilling kommer vi alltid med en korrektur som skal godkjennes før ordren blir bindende.

Tilbyr dere andre produkter enn de som finnes på nettsiden?

Vi kan alltid hjelpe deg med å finne andre typer produkter eller hjelpe til med spesialproduksjon. Se vår søsterside www.xpressprofil.no for hele utvalget av profilprodukter.

Hver er minimumsbestilling?

Du kan bestille så få som 100 stk Nøkkelbånd med trykk. Grunnen til at vi ikke trykker opp mindre partier er fordi dette blir for dyrt ettersom det er en start kostnad ved oppstarten av hvert parti.Nøkkelbånd uten trykk kan bestiller fra 50 stk.

Hva er leveringstiden?

Vi kan levere nøkkelbånd med trykk på ekspresslevering i løpet av 2-3 dager fra bestillingen er bekreftet. Dette gjør oss til en av Norges raskeste leverandører på nøkkelbånd med trykk. For ordre med normal leveringstid, pleier leveringstiden å være mellom 8-14 dager, litt avhengig av modell og antall. Trenger du dine produkter innen en viss tid, så kan vi sikkert løse det!

Tilbyr dere skreddersydde nøkkelbånd med trykk?

Naturligvis! Vi kan finne frem et skreddersydd nøkkelbånd, helt i henhold til dine ønsker. Stort sett er alt mulig og det behøver ikke å være så mye dyrere enn et vanlig logobånd!

Hva slags trykk tilbyr dere?

Den vanligste metoden er såkalt silketrykk for enkle logoer og text og sublimeringstrykk for fargerike logoer eller egne pms farger. Vi tilbyr også vevde nøkkelbånd hvor logo veves inn i materialet.
Spør oss for å få råd ang. hva som passer ditt logotype best og hvilket nøkkelbånd som passer din bedrift best, så kan vi vise deg skisser.

Hva slags størrelser på nøkkelbånd tilbyr dere?

Vi kan levere i de fleste størrelsene som er på markedet, med de vanligste er følgende størrelser: 90 x 10mm, 90 x 15mm, 90 x 20mm, 90 x 25mm , vi tilbyr også spesialtilpassede størrelser kontakt oss!

Hvordan leveres mine nøkkelbånd?

Vi sender alltid varene med pakket i poser med 25-50-100 stk, varene leveres normalt til døren med bedriftspakke eller vår partner DHL.

Er det mulig med express leveranse?

Vi er raskest i Norge! Ja, vi kan tilby express ordre på et utvalg av våre produkter. Kontakt oss så finner vi en rask løsning for deg.
Nøkkelbånd uten trykk: 1-2 dager.
Nøkkelbånd med trykk: 2-4 dager.
Normal leveranse: 8-14 dager.

Jeg finner ikke svaret på spørsmålet her?

Det enkleste er å ringe oss! I kontortiden har vi til og med en Live chat hvor du kan nå oss. Du når oss og på e-post. Alle kontaktdetaljene finner du lengst oppe på siden eller under ?kontakt oss?.


Bestilling

Bestillinger tas bare imot via nettside, e-post og telefon.

Priser

Alle priser er oppgitt i SEK eksklusiv moms. Bestillinger bekreftes alltid med en ordrebekreftelse.

Fraktkostnader

Frakt skjer Ex works.

Betalingsvilkår

30 dager etter godkjent kredittsjekk.

Leveringstider

Normal leveringstid er 3-4 uker etter at du har levert bestillingen. Både lengre og kortere leveringstid kan i visse tilfeller forekomme.

Gebyrer

Det forekommer ingen faktureringsgebyr, ekspedisjonsgebyr eller lignende.

Kundens ansvar

Det er kundens ansvar å kontrollere at oversendt korrektur er korrekt og at varen er levert i henhold til bestilling. Eventuelle feil og skader meldes fra om umiddelbart og senest 7 dager etter levering.

Reklamasjon

Kontakt kundeservice umiddelbart når en leveranse inneholder skadede eller feilaktige varer. Returner aldri varer uten å kontakte kundeservice først.

Angrerett

Det er ingen angrerett på bestilte varer. Hvis vi ikke har begynt å behandle ordren, forsøker vi så langt det er mulig å imøtekomme kundens ønske om å heve kjøpet. Kostnader som kan oppstå blir alltid belastet kunden.