Om oss

Vi er spesialister på nøkkelbånd med logo.

Nøkkelbånd.no eies og driftes av Nettkompaniet AS. Selskapet har eksistert i 10 år og har spesialisert seg på profilering av bedrifter. Vi er opptatt av at du som kunde skal oppleve å bli tatt godt i mot, at dine behov blir hørt og at vi leverer det beste produktet til deg. Dette gjør at vi er en av ledende profileringsselskap i Norge.

Vår bedrift handler om å få din bedrift til å vokse. Vi lever i en globalisert verden, og norske bedrifter møter stadig større konkurranse fra firma i utlandet. Det er viktig at dine kunder er fornøyde med det du leverer og at de faktisk liker deg nok til å være trofaste hos deg. Det betyr at du må velge gode produkter i markedsføringen av din bedrift.

Vi gjør alt vi kan for å bli kjent med din bedrift og de kunder du har, slik at vi kan hjelpe dere å få de beste profileringsproduktene til deres behov. Profileringsproduktene er din bedrifts ansikt utad på mange måter, og de bør signalisere gode holdninger og verdier som folk kan identifisere seg med. Våre produkter finner du her på nøkkelbånd.no og på xpressprofil.no.